Je kunt op 2 manieren een beoordeling geven aan de consulenten op ons systeem. Voorwaarde is dat je een account hebt en minimaal 5 minuten een consult hebt afgenomen van de betreffende consulent.


Beoordeling via de telefoon


Aan het eind van het gesprek krijg je de gelegenheid om via de toetsen op jouw telefoontoestel een beoordeling te geven gebaseerd op sterren van 1 t/m 5. Wacht hiervoor tot de consulent de verbinding heeft verbroken waardoor de betaling is dus ook is gestopt. Je betaalt alleen voor de spreektijd met de consulent. Je hoort de melding dat je een beoordeling kunt geven door op 1 te drukken. Vervolgens kun je met de toetsen 1 t/m 5 jouw cijfer geven aan de consulent. Dit cijfer wordt direct getoond in het account van de consulent zodat andere bezoekers de beoordeling ook kunnen zien.


Beoordeling vanuit jouw account


Uiteraard kun je ook vanuit jouw account een beoordeling geven. Dit doe je door de lijst met consults die je hebt afgenomen te raadplegen, Achter elk consult dat langer dan 5 minuten heeft geduurd zie je de link naar “review”. Wanneer je klikt op de link kun je een review geven in de vorm van sterren 1 t/m 5 EN ook een geschreven bericht achter laten.


Let op als accounthouder kun je ook de optie gebruiken om via de telefoon een consult te beoordelen. Daarmee vervalt dan de optie om nog een geschreven bericht achter te laten vanuit jouw account.

Let op! een beoordeling kan gegeven worden binnen 48 uur na het consult.