Wanneer een consulent "In gesprek", "Pauze" of "Afwezig" is dan kun je de consulent een verzoek versturen om een bel-afspraak te maken. Een bel-afspraak maken is eigenlijk heel simpel en het werkt als volgt.


Hoe werkt het? Bekijk de video
De functionaliteit

De consulent moet de bel-afspraak functionaliteit aan hebben gezet. Een consulent bepaalt zelf op welke momenten hij/zij afspraak-verzoeken wenst te ontvangen. Je kunt de knop vinden op de plek waar normaal de "Nu gebeld worden" knop staat wanneer de consulent aanwezig is.


Eerst een afspraak-verzoek

Op de profielpagina van de consulent klik je op de knop "Bel-afspraak maken". Je kunt dan aangeven binnen welk tijdsbestek jij teruggebeld kan worden. Klik op "Verzoek versturen" en wacht tot de consulent heeft gereageerd op jouw verzoek. De consulent heeft 5 minuten de tijd om op jouw afspraak-verzoek te reageren.Let op dat je voldoende credits in je wallet hebt en dat je een telefoonnummer hebt gekoppeld waar je goed bereikbaar op bent.


Bel-afspraak bevestigd!

Je krijgt een melding wanneer de consulent heeft gereageerd op jouw verzoek. De consulent kan het verzoek accepteren, afwijzen of per ongeluk laten verlopen


Als de consulent jouw verzoek heeft geaccepteerd dan hoef je alleen nog maar eventjes te wachten tot de consulent de afspraak nakomt en het gesprek via het platform opzet.


Ons platform zet het consult op. Jij wordt dus gebeld door ons systeem. Je wordt gebeld door het nummer 070 7000 000. Luister naar de instructies je kunt beginnen :DHet belang van een herkenbare schuilnaam

Je hebt het waarschijnlijk al gezien in jouw klantaccount. Je kunt een schuilnaam kiezen. Als je een bel-afspraak wilt maken met een consulent is het echt van belang dat je een herkenbare schuilnaam kiest. Op die manier kan de consulent jou herkennen wanneer je een afspraakverzoek verstuurd.


Meer lezen over jouw schuilnaam?