Klanten kunnen bij consulenten die chat-consulten aanbieden kiezen om een chat-consult te starten. Hier heb je wel een klant-account met credits voor nodig. Het starten van een chat-consult is dan vrij eenvoudig. Bezoek de profielpagina van een consulent die chat-consulten aanbied en klik vervolgens op de knop "Nu chatten".
De consulenten die chat-consulten aanbieden kun je hier vinden.Wil je een chat-consult starten maar heb je nog geen account?


1. Maak een account aan of log in


Maak eenvoudig in een paar simpele stappen een account aan. Heb je al een account? Log dan in met jouw gegevens.


2. Voeg eenvoudig credits toe aan jouw wallet


Via iDEAL en Bancontact kun je gemakkelijk en veilig je wallet aanvullen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt storten. Je kunt ten alle tijden je geld terug laten storten op je bankrekening.

Je tegoed wordt direct toegevoegd aan je account. Als je naar je account gaat zie je direct je credits. Je kunt ze nu meteen gebruiken!

3. Start chat


Op de website kun je zien welke consulenten online zijn, waar ze in gespecialiseerd zijn en je kunt reviews lezen. Je kunt nu een consulent uitkiezen die bij je past.

Op de profielpagina van de consulent naar jouw keuze klik je op "Start chat" en wordt er direct een chat-gesprek gestart. Je kunt nu bespreken wat je wilt.