De voordelen op een rijtje

  • Alleen betalen voor daadwerkelijke spreektijd. Je betaalt pas wanneer de consulent heeft opgenomen.
  • Je kunt alle reviews van andere klanten lezen
  • Je kunt zelf een review geven nadat je een consult hebt gehad
  • Je kunt chatten met consulenten die die chat aanbieden
  • Chatsessies zijn terug te lezen in je account.
  • Je hebt de mogelijkheid om text-consulten versturen.
  • Je kunt gebruik maken van de functie "Nu gebeld worden".
  • Transactieoverzichten en consult-details zijn terug te lezen.
  • Bonusacties

Grip op je kosten

Door te bellen met credits kun je gemakkelijk zelf bepalen hoeveel je uitgeeft. Stort geld in je wallet en koppel je telefoonnummer aan je wallet. Je kunt je geld ook ten alle tijden terugstorten naar je betaalrekening.


Profiteer van speciale aanbiedingen en bonussen

Onze trouwe klanten ontvangen speciale aanbiedingen en kunnen gebruik maken van kortingen. Op die manier haal je meer uit de diensten van Topconsulenten.


Mogelijkheid om te chatten

Met een account kun je ook chatten met veel consulenten. Chatten is een prettige manier om in contact te zijn met een consulent. Het grote voordeel van chat is dat je overal en altijd je gesprek terug kunt lezen vanuit je persoonlijke account.


Zo werkt chatten met een consulent »


Mogelijkheid om text-consults te versturen

Wil je liever niet bellen of chatten? Je kunt ook een text-consult versturen. Een text-consult is een enkel bericht van maximaal 500 tekens. Je kunt ook media aan dit bericht toevoegen, bijvoorbeeld een foto. Op de persoonlijke pagina van de consulent naar jouw keuze klik je op "Text-consult". Je leest dan wat je kunt vragen aan de consulent. Typ je vraag en verstuur deze.Heb je binnen 24 uur geen antwoord mogen ontvangen van de consulent? Dan wordt het geld weer netjes teruggestort in jouw wallet.


Duidelijk overzicht van je gesprekken

In je account wordt bijgehouden wie je wanneer gesproken hebt. Met een account hoef je dit dus nooit meer uit te zoeken. Al je gesprekken worden opgeslagen in je account.


Betrouwbare reviews

Help jezelf en andere gebruikers door reviews te lezen en te schrijven. Alle reviews worden getoond. Hierdoor creëren we met elkaar een transparant platform.