Het bellen met credits ook wel beltegoed kent vele voordelen, zowel voor u als klant maar ook voor de consulent.

Als klant heeft u een duidelijk inzicht in de kosten en bespaart u op extra kosten die gerekend worden voor het bellen naar 090x nummers.

Ook heeft u als klant het voordeel dat u alleen betaalt wanneer de consulent heeft opgenomen, dit geldt alleen bij het creditsysteem van Topconsulenten en dit onderscheid ons weer van andere aanbieders. Dus tijdens de uitleg op de bellijn en het invoeren van uw pincode betaalt u niets, pas als de consulent de oproep beantwoord gaat de tijd lopen en betaalt u per seconde.

Van te voren hoort u hoe lang u kunt bellen met de consulent met uw saldo van dat moment. En natuurlijk wordt het tarief per minuut nog eens genoemd, daarna wordt u doorverbonden en zodra de consulent de telefoon opneemt begint de betaling.

Voordelen:


  • goedkoper door besparing op extra kosten 090x
  • pas betalen nadat de consulent heeft opgenomen!
  • duidelijke inzage kosten consult in account


Om te kunnen bellen met credits heeft u een account nodig, dit is heel makkelijk aan te maken via social login of via uw emailadres.Nadat u een account heeft aangemaakt heeft u naast het goedkoper bellen ook nog de mogelijkheid om reviews te lezen en te geven aan consulenten op ons platform.
Nu u een account heeft kunt u heel makkelijk en snel credits kopen via iDEAL, Mr Cash of Sofort.
Als u nu de pagina van een consulent bekijkt en bent ingelogd ziet u ook direkt hoe lang u kunt bellen met uw huidige tegoed