Het aanmaken van een account op TopConsulenten.nl is makkelijk. Op diverse plaatsen op de website vindt je de Button die je naar de registratiepagina leidt.

Voer jouw e-mailadres in en geef een (sterk) wachtwoord op.

Nadat je het account hebt aangemaakt ontvang je een mailtje waarin we vragen om de bevestiging van jouw e-mailadres.

Je kunt direct gebruik maken van jouw account, favoriete consulenten volgen en alle reviews lezen van andere klanten.

Zo heb je alle tools in handen om een goed consult aan te vragen.

Met een account kun je ook een bel-afspraak maken met een consulent van jouw keuze, wil je daar meer over weten? Klik dan hier voor de uitleg van de bel-afspraak

uitleg belafspraak