Je primaire telefoonnummer

Je primaire telefoonnummer is het nummer dat het systeem gebruikt om jou te bellen. Vanzelfsprekend belt het systeem jou alleen als jij erom gevraagd hebt. Als het systeem jou belt, hoef je zelf niet meer je pincode en/of box-nummer van de consulent in te voeren op de telefoon. Je neemt op en bevestigt door een 1 te toetsen en daarna word je direct verbonden met de consulent. Zo bespaar je dus op jouw belkosten


Op ons platform kun je gebruik maken van de functie om gebeld te worden, daarbij belt ons systeem altijd naar jouw primaire nummer en bespaar je op jouw belkosten.



Telefoonnummer instellen en beheren

In het account kun je zelf telefoonnummers toevoegen en instellen als primair nummer. Als je al eens naar het systeem hebt gebeld dan vind je het nummer terug in je account. In het account kun je zien of deze goed gekoppeld is, je kunt het nummer instellen als primair of het gekoppelde nummer wijzigen. Ook kun je handmatig een telefoonnummer koppelen aan je account. Let wel even op dat je met nummerherkenning belt. Zo krijg je de consulent nog sneller en gemakkelijker aan de telefoon!