Als je een account hebt op TopConsulenten.nl kun je via iDEAL en Bancontact snel en veilig je wallet aanvullen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt storten.

Heb je nog geen account? Dan kun je deze hier aanmaken.

Wallet aanvullen

klik op de knop "+ opladen"

Daar selecteer je een betaalmethode en bepaal je hoeveel je wilt storten. Je tegoed wordt direct toegevoegd aan je account.

Jouw betalingen worden veilig afgehandeld door Pay.nl onze paymentservice provider.

Al jouw betalingen en uitgaven zijn terug te vinden in jouw transactieoverzicht in jouw persoonlijke account.